BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, November 16, 2010

DISAAT AKU MULAI ......

amaran : entry ini sangat panjang.aku tak suruh kau baca.cuma aku rasa ni je 1 tempat yang aku boleh luahkan isi hati aku.sori ye :)

kau masih ku cintai
dari awal dulu hingga hari ini
aku pasti seyakinnya pasti
kaulah satu untukku
Kau masih Dewi hatiku, sungguh
Biar sejuta tahun hilang di hari
Usah gusar sayang usah ragu
Aku milikmu
Cinta ku jika kau tanya pada bintang
Gemilauan sinar tak kan hilang
Akan aku sinari duniamu
Moga terpadam sangsi mu oh
Cintaku jika kau lihat tingginya awan
Tak kan tercakar tinggi cintaku
Hanya hati ku tahu apa mahuku
Kan dunia ku pastinya milikmu
Hingga ke akhir hayatku

tengah layan lagu IRIS n suddenly t'ingat kat sum1.
hmm.. lagu, sweet je kan. tp hakikat hidup mcm tu ke?
dan jawapan aku ialah TIDAK. aku ulang lagi sekali, TIDAK
ade ke org yg sanggup tggu kita smpai bila2?
semua sama je , cakap xleh pakai.
dok mengutuk pempuan tu gedik la,ape la.pastu tup2 kua dgn pempuan tu.
wadehek wehh. fine la. aku x nafikan aku jahat and mmg xleh nak layan 24hours.
tapi, kua ngan pempuan tu ? NEVER.
tolong la jangan bodohkan diri sendiri.
aku takde la kate aku pandai , tapi boleh nampak awak tu dipergunakan je.
aku tak pasti ape perasaan aku skrg.
BENCI ? MARAH ? KECEWA ? GERAM ?
entah , aku takde hak nak rasa macam tu.
seriously aku malu ngan mereka.
yelah , aku dok puji kau baik, sayang kat aku sampai skrg, and lastly ni yg jadi.
fuhhh , mane xpanas. tapi takpe. macam biasa, aku takde hak nak rasa macam tu kan?
lepas benda ni jadi, aku lagi tawar hati nak berkawan ngan kau.
dah la kita memang dingin , bergaduh je. aku pun tak faham lahh.
kenapa jadi macam ni eh? padahal kita ok je dulu. happy walau kita kawan je.
banyak benda aku nak tulis tapi aku tak tahu nak luahkan.
jadi terpaksa la aku pendam je.dahlah ,aku nak sambung main game.

pesanan lagi : hati2 la bawak moto balik kampung tu , awak bawak anak orang. saya? nak pergi bawa diri la. taknak lagi naik moto tu. dah ramai sangat 'orang' naik. jalan kaki je exercise. lastly , entry ni mmg pasal awak bagi sesape yang terasa. babai.




2 kutukan:

i z z a t i said...

nak bace gak !!! hahaha . ley kan ?

shidashidashida said...

boleh je. hehe..